За нас

Премиум продукти с уникални вкусови качества

Нашата визия е да бъде ориентирана към бъдещето , което се фокусира върху удовлетвореността на клиентите. По-конкретно, това означава за INFINITY, че предлагаме на крайните си клиенти и бизнес партньори конкурентни, ПРЕМИУМ продукти и решения,с уникални вкусови качества на достъпни цени.

Ние основаваме ежедневните си дейности върху стойностите на простотата, доверието и прозрачността:

За нас те представляват основата на нашето виждане за европейска алтернатива на нашите продукти, която е специализирана в индивидуални решения за всякакви изтънчени вкусове.

Заедно искаме да продължим нашия курс на растеж през следващите години. Имаме предвид други европейски пазари, където искаме да предложим продукти и решения на INFINITY.

Рецепта

Рецептата е Кубинска и се спазва стриктно бленда , която е от пет вида тютюни отгледани и внесени от Куба, Доминикана, Хондурас, Лаос и Коста Рика както е селектирана световно известната Кубинска пура. Начина на производство изцяло се контролира от Кубински персонал.

Прeмиум пурата се разпознава по няколко признака.

Съхранение

Рапърът трябва да бъде навит професионално,като при завършека на шапката той е добре увит и залепен, а след това поставени още две шапки, които са обвити с тънка лента около тях. Това се налага с цел по-здравото захващане на рапъра и когато пурата се отреже за пушене да не се развие и развали външния и вид.

Другият важен признак е отрязването на пурата в другия и край, което става прецизно с гилотина. Отрязът става равен, когато тютюна е фин и е доказателство за неговото качество.

Предвид спецификата на продукта се изисква специално съхранение, което става в специални кутии – хумидори, в които се поддържа точно определена влажност /68-75%/, необходима за поддържане на свежия и качествен вид на пурата. За предпочитане е съхранението да се извършва в хумидори от кедрово дърво, което допълва вкуса при отлежаване на пурата в него.

Нашите партньори

Марките пури, които предлагаме на пазара са VINABOSS’S, LOTUS , HNC, SALADIN и  HANOS.

Пурите на VINATABA са примиум пури, изработени прецизно от професионални Кубински майстори с традиции в тютюна и най-вече в пура производството.

При поръчка на
Кутия Лак & Дървена кутия

% отстъпка и безплатна доставка

Scroll to Top